Proeverijen

Deze proeverijen zijn eenmalige avonden, waarbij u zelf de groep samenstelt, als ook het tijdstip, het thema en of u voor een vervolgavond kiest. Deze avonden zijn zeer geschikt voor beginners.

 

WIJNSEMINAR
Voor dames, heren en vrienden...
Op deze avonden staan er 4 wijnen op de proeftafel en wordt u wegwijs gemaakt in de wondere en boeiende wereld van de wijn.

De bedoeling van deze Wijnseminar is u in staat te stellen een bewustere wijnkeuze te kunnen laten maken en u aldus meer gaat proeven en genieten van dit product dat al eeuwen met onze cultuur verweven is. Ook leert u hoe u wijnen kunt combineren met eten.

Op deze avonden leert u kijken naar, ruiken, proeven en beoordelen van een wijn. Tijdens het tweede deel van de avond zijn er aangepaste hapjes om te kunnen ervaren welk type wijn het best combineert bij een bepaald gerecht. Een leerzame en intieme ervaring.

 

Aanvang: 19:00 uur (of in overleg)
Tijdsduur: ± 2,5 uur
Plaats: In onze sfeervolle wijnwinkel of op locatie naar keuze.
Aantal personen: 6 - 8 pers.
Prijs: € 50,-p.p. per avond

               

PORTSEMINAR
Een avontuurlijke reis in kleur, geur en smaak. Na een inleiding over onder meer herkomst, druivensoorten en vinificatie maakt u kennis met een 5-tal van de vele verschijningsvormen van de portwijn en wordt u wegwijs gemaakt in een keur van portwijnen, zoals:

ruby, tawny, dry white, LBV en vintage. Tot slot terugproeven met aangepaste hapjes.

Aanvang: 19:00 uur (of in overleg)
Tijdsduur: ± 2,5 uur
Plaats: In onze sfeervolle wijnwinkel of op locatie naar keuze.
Aantal personen: 6 - 8 pers.
Prijs: € 70,- p.p. per avond